Les grades del Cervantes plenes per a presenciar el II Torneig de Futbol 7

El Club de Futbol Base Gandia guanya la competició Aleví i Benjamí. L’Aleví A del Pego CF queda subcampió del torneig després d’arribar als penals davant el Club de Futbol Base Gandia.
Amb un ambient festiu i esportiu, que ens podria recordar al Mundial de Futbol de Sudàfrica, es vivia el II Torneig de Futbol 7 de Fira i Festes Pego 2010 al Camp Cervantes. Les grades plenes de gom a gom donaven una idea de la importància que aquest esport té per a les famílies que tenen fills practicant-lo.

De fet, si escoltem la grada dels seguidors i seguidores arribats des de Gandia, entendrem un poc més la seua passió pel futbol benjamí i aleví. I és que no era per menys, després de guanyar tant el campionat aleví com el benjamí.

El coordinador de l’escola de Futbol Base del Pego CF, Ximo Siscar desitjava que els assistents al torneig haguessen passat una jornada inoblidable i felicitava als jugadors i als pares i mares per la seua esportivitat. I recordava els participants al II Torneig de Futbol 7 Fira i Festes 2010: Unió Esportiva d’Ondara, Futbol Base Teulada-Moraira, Unió Esportiva Oliva, Club de Futbol Base Gandia i Pego Club de Futbol. D’altra banda, el presentador dels trofeus, Juan Pérez, posava en valor la tasca feta pel mateix coordinador de l’escola de futbol base, qui s’emocionava davant d’aquest reconeixement públic.

En benjamí el trofeu al màxim golejador era per a Gerard Faus del Gandia CF, també era per al Gandia el guardó a l’equip menys golejat. L’ordre de classificació: 6)Unió Esportiva d’Ondara, 5)Unió Esportiva d’Oliva, 4)Benjamí A del Pego CF, 3)Benjamí B del Pego CF, 2)Futbol Base Dénia, 1)Club de Futbol Base Gandia.

En categoria Aleví el resultat va ser el següent: Màxim golejador, el pegolí Dani Massanet, del Pego CF amb sis gols. L’equip menys golejats requeia al Club de Futbol Base Gandia. L’ordre de classificació: 6)Aleví B del Pego CF, 5)Unió Esportiva Oliva, 4)Unió Esportiva Ondarense, 3)Unió Esportiva Teulada-Moraira, 2)Aleví A del Pego CF, 1)Club de Futbol Base Gandia. Dir que el Pego CF era subcampió de la categoria després d’arribar als penals.

Recordar que hui és l’últim dia per a inscriure’s a l’escola de futbol base del Pego CF.403 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!