Les Falles comencen a presentar-se

Este cap de setmana el torn és per a la Falla Plaça i Natzarè que presenta les seues falleres majors 2013, Maite Masanet Sendra i Mar Siscar Siscar. L’esdeveniment tindrà lloc dissabte, a les 18h., al Teatre municipal de Pego.
Comença l’any i comença el compte enrere per al món faller. És el moment dels preparatius finals de cara a la setmana fallera que culminarà el 19 de març. Potser la tria dels vestits, dels complements i del monument per a enguany es fera encara en 2012, però altres preparacions com les que han de veure amb les presentacions, s’hauran dut a terme ja en este 2013. Totes elles es podran comprovar a partir d’este mateix cap de setmana.

La Falla Plaça i Natzaré enceta tres setmanes de presentacions falleres que tindran lloc, successivament, al Teatre Municipal de Pego. Des d’este dissabte, 19 de gener, a les 18 hores, fins el proper dissabte 2 de febrer.

Suposem que les falleres majors de la Plaça i Natzarè estaran com un flam mentre esperen l’esdeveniment que les presentarà i les lloarà com a falleres majors de la seua falla. Un dia en què elles són les protagonistes. En este cas, el torn és per a Maite Masanet Sendra, en la categoria reina i per a Mar Siscar Siscar, en la categoria infantil. Esperem que gaudisquen del moment i que els seus companys i companyes de falla les facen somriure durant una bona estona.
270 Visites

Deixa un comentari