Les diputades socialistes Juana Serna i Consuelo Català han visitat aquest matí la Marjal Pego-Oliva

Anaven acompanyades de la Tinent d’Alcalde Anna Aparici, el Regidor d’Agricultura Andreu Dominguis, el Secretari Local, Enrique Moll i el Secretari Comarcal, Pacó Carrió entre altres membres del PSPV-PSOE de la Marina Alta. La visita ha estat perquè les diputades coneguen de prop la problemàtica de l’aigua i de la mateixa Marjal.

Així és que es proposa una iniciativa amb una zona de recepció turística a Pego que complementaria a l’observatori que s’està fent a la zona de la Marjal d’Oliva. Amb aquest projecte s’intentaria conciliar els valors mediambientals de la Marjal amb el turisme que generen, convertint la riquesa turística en sostenible.

El regidor d’Agricultura, Andréu Dominguis, ha apuntat a la possible localització de la zona de recepció que estaria situada en un zona municipal que allotjaria un aparcament i s’inclourien altres infraestructures per a millorar l’accés a la Marjal tant del pegolins com de la resta de gent interessada pel parc natural.

Ana Aparici ha recordat que serà un projecte consensuat amb totes les parts, ja que es tracta d’un projecte per al manteniment mediambiental de la Marjal que al mateix temps pot donar riquesa a Pego, però no hi ha res tancat.

D’altra banda, Paco Carrió, secretari comarcal, ha recordat que a la Marina Alta tindrà lloc la conferència política comarcal per tal de tractar temes com el de la Marjal entre altres. Aquesta conferència política s’emmarca dins el projecte de sostenibilitat urbanística que vol dur a terme el PSPV.

267 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!