Les bandes de cornetes i tambors de Pego s’unixen per a recaptar diners per a restaurar l’ermita de Sant Josep

Ho faran dissabte 9 de novembre al Teatre Municipal de Pego. A les 17h., es reuniran a la Plaça de l’Ajuntament per a, totes juntes en passacarrer, arribar fins al teatre. L’entrada tindrà un preu de 3 euros i es destinarà a la reforma que està duent-se a terme a l’ermita de Sant Josep.
Cada vegada és més habitual escoltar a Pego un concert oferit per una de les bandes que formen part de les confraries de Setmana Santa, bandes de cornetes i tambors. Un so que és característic, sobretot de la Setmana Santa, però també de dates senyalades com el dia de l’Ecce-Homo o d’altres sants representats per les confraries.

Enguany, en una iniciativa insòlita a Pego, les bandes de cornetes i tambors de les diferents confraries del poble (si no totes, quasi totes) s’han unit per oferir un concert conjunt. El motiu, la necessitat de recaptar diners per reformar el sostre i la teulada de l’ermita de Sant Josep que està en més mal estat del que inicialment es creia.Així, el proper dissabte, 9 de novembre, a les 18h., al Teatre Municipal es donaran cita les bandes de cornetes i tambors de les distintes confraries de Pego per a oferir una tocata per banda en l’ordre d’eixida de dijous sant. Abans, per escalfar els llavis (qui toquen cornetes) i les mans (qui toque tambors), els músics es reuniran, a les 17h., a la plaça de l’Ajuntament i, des d’allí aniran en cercavila fins al teatre municipal. A l’entrada oferiran una peça conjunta.

L’entrada a este concert únic en la seua categoria al municipi, serà de 3 euros. Els diners, com s’ha avançat anteriorment, aniran destinats a la reforma que s’està duent a terme en la teulada i sostre de l’ermita de Sant Josep per a eliminar les goteres que han deteriorat, més del que en un principi s’esperava, l’estructura de l’edifici.
444 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!