Les bandes de cornetes i tambors de Pego s’unixen per a recaptar diners per a restaurar l’ermita de Sant Josep

Ho faran dissabte 9 de novembre al Teatre Municipal de Pego. A les 17h., es reuniran a la Plaça de l’Ajuntament per a, totes juntes en passacarrer, arribar fins al teatre. L’entrada tindrà un preu de 3 euros i es destinarà a la reforma que està duent-se a terme a l’ermita de Sant Josep.
Cada vegada és més habitual escoltar a Pego un concert oferit per una de les bandes que formen part de les confraries de Setmana Santa, bandes de cornetes i tambors. Un so que és característic, sobretot de la Setmana Santa, però també de dates senyalades com el dia de l’Ecce-Homo o d’altres sants representats per les confraries.

Enguany, en una iniciativa insòlita a Pego, les bandes de cornetes i tambors de les diferents confraries del poble (si no totes, quasi totes) s’han unit per oferir un concert conjunt. El motiu, la necessitat de recaptar diners per reformar el sostre i la teulada de l’ermita de Sant Josep que està en més mal estat del que inicialment es creia.Així, el proper dissabte, 9 de novembre, a les 18h., al Teatre Municipal es donaran cita les bandes de cornetes i tambors de les distintes confraries de Pego per a oferir una tocata per banda en l’ordre d’eixida de dijous sant. Abans, per escalfar els llavis (qui toquen cornetes) i les mans (qui toque tambors), els músics es reuniran, a les 17h., a la plaça de l’Ajuntament i, des d’allí aniran en cercavila fins al teatre municipal. A l’entrada oferiran una peça conjunta.

L’entrada a este concert únic en la seua categoria al municipi, serà de 3 euros. Els diners, com s’ha avançat anteriorment, aniran destinats a la reforma que s’està duent a terme en la teulada i sostre de l’ermita de Sant Josep per a eliminar les goteres que han deteriorat, més del que en un principi s’esperava, l’estructura de l’edifici.
409 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!