Les activitats del 8 de Març continuaran dimecres, amb una caminada reivindicativa

Les activitats organitzades pel col·lectiu Dones Cabal i la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego al voltant del 8 de Març, s’iniciaren divendres amb la penjada de davantals i la representació de l’obra «Encadenar paraules» al teatre municipal. Amb aquesta obra, César Monsonís i Carolina Ferrer, de Farfullit Teatre, aconseguiren alçar el nombrós públic dels seients.

La programació del Dia Internacional de la Dona treballadora, continuarà aquesta setmana perquè dimecres, dia 6, es durà a terme una caminada feminista pel poble, convocada a les set de la vesprada, amb eixida des del pla de la font. La marxa arribarà a la plaça Maria Cambrils on es farà una penjada de cartells reivindicatius.

Divendres passat tres membres de Dones Cabal ens visitaren per explicar-nos en què consistiran aquestes activitats. Rosa Siscar ens contava cóm serà la caminada:

La següent activitat de la setmana serà una xerrada que el dijous, dia 7, oferirà Davina Cambrils a l’Espai Veinal, a les huit de la vesprada, per parlar de «Monstres dona i dones monstre». I divendres, ja 8 de març, a les 12 es farà una concentració a l aplaça de l’Ajuntament i es llegirà un manifest.

A les tres i mitja de la vesprada eixirà de Pego l’autobús de Dones Cabal que anirà a la manifestació de València.

Per últim, dissabte, dia 9, a les dotze del migdia, tindrà lloc l’acte de lliurament del Premi Jo Dona, a Carmen Alemany Bay, a la Casa de Cultura. Tal com ens contà la presidenta de Dones Cabal, Tere Ferrando, el divendres.

1229 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!