L’equip de govern de l’Ajuntament de Pego opina sobre el gasoducte

Ens referim concretament al gasoducte que unirà la península a les Illes Balears i que eixirà des de la platja de les deveses a la costa nord de Dénia.

Ja en anteriors informacions els hem anat relatant les diferents dades que es coneixen sobre el projecte que es desenvolupa des del ministeri de Foment i l’empresa Enagàs que de moment no són moltes. Ningú coneix el lloc exacte on s’instal•larà la planta de compressió, encara que en l’avanç del nou Pla General de Dénia s’ha reservat una zona per a equipaments prop del Molinell entre l’AP-7 i la N-332.

Davant estes informacions l’Ajuntament del Verger ja ha anunciat que sol•licitarà major informació a l’Ajuntament de Dénia, i és que el govern de la capital comarcal pretén convertir la zona de la costa nord en la ubicació de les principals infraestructures de la ciutat. Això podrà afectar a tots els propietaris de vivendes a la zona, entre els quals es troben molts pegolins.

Es per això que des de Ràdio Pego hem volgut conèixer el punt de vista de l’equip de govern municipal sobre els actuacions previstes, tots ells consideren en que es farà tot el possible per defendre els interessos dels ciutadans pegolins.

Així, el popular Carmelo Ortolà anunciava que des de l’Ajuntament es farà un seguiment de la iniciativa i que un cop estiguen més clares les dades del projecte l’Ajuntament haurà de ser informada coma part afectada.

Per la seva banda, la socialista Anna Aparisi instava als propietaris afectats a que es posen en contacte amb l’Ajuntament per tal de conèixer millor les seves afeccions. Aparisi confia en la seva amistat amb l’alcaldessa de Dénia per aconseguir una reunió on es detallen les característiques de la infraestructura.

Des del bloc, el regidor Joan Carles Cambrils, criticava la falta de informació al voltant del projecte i posava l’atenció sobre la seguretat d’esta infraestructura, destinada al transport de gas. Des del bloc es considera que propietaris i Ajuntament s’haurien de coordinar per defendre millor els interessos dels pegolins.


352 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!