L’Avinguda Jaume I ja és de l’ajuntament de Pego

Ahir es va signar, entre l’ajuntament de Pego i la Conselleria d’Infrastructures, l’acabament de les obres de l’avinguda Jaume I i la Plaça de la Quintana. Això implica que entre hui i demà es retiraran les tanques del vial i es podrà tornar a transitar en vehicles de motor. Després de tant de temps i de tanta polèmica al voltant de la finalització de les obres que afectaven a l’avinguda Jaume I, emmarcades dins el projecte de les 5 places, ens arriba la positiva notícia que ahir es va “signar l’acabament” de les mateixes entre l’Ajuntament de Pego i la Conselleria d’Infrastructures. Aquest fet, com explicava la regidora d’urbanisme, la socialista Anna Aparisi implica que “ja estan retirant les tanques. Si no passa res demà comptem que es puga transitar ja en vehicles”.

Actualment, tot i que tant l’Avinguda Jaume I com la Plaça de la Quintana han estat recepcionades a l’ajuntament de Pego, els treballadors de l’empresa adjudicatària, COMSA, continuaran “acabant les xicotetes coses que puguen quedar com són posar els arbres o arreglar les jardineres” també “arreglar els desperfectes de les façanes”, detallava Aparisi.

Davant la signatura de la recepció de les obres, Ràdio Pego ha preguntat a la regidora d’urbanisme si les relacions entre la Conselleria i l’Ajuntament s’havien calmat, al que Anna Aparisi ha contestat que efectivament, “s’han calmat un poc les relacions entre les parts.” Així mateix confessava Aparisi que “des de la Conselleria estaven un poc molestos perquè no entenien com s’havia arribat on s’havia arribat si s’està davant una gran obra.” La responsable d’urbanisme els argumentava que “s’havien de posar en la pell dels pegolins. Després de tenir tant de temps els carrers tancats, tot el que estaven sofrint i la gent no entenia perquè estaven els carrers així, tancats.”

Continuava Aparisi que des de l’ajuntament “no estàvem donant-los les explicacions que cal i alhora vosaltres no heu estat donant-nos explicacions.” D’altra banda, assegurava la socialista que “l’empresa ha estat fent, entre parentesi, el que ha volgut perquè Conselleria no ha estat pagant-los a ells i ací els tercers o quarts en sofrir-ho han estat els pegolins”. Per això declarava l’edil que “és molt difícil explicar la situació a la que s’ha arribat.” El que ha derivat en què “en comptes de veure’s com un projecte bonic, grandiós, a la fi ha sigut una cosa de dir, per què no se’n van ja?”, confessava Anna Aparisi. La regidora d’urbanisme, com a portaveu del consistori pegolí i també en nom de la Conselleria i de COMSA, demanava disculpes als pegolins per tot el que han sofert.

Amb la nova situació, és a dir, la recepció de les darreres obres que formen part del projecte de Remodelació de les 5 Places, l’ajuntament agafa el relleu de la Conselleria i a partir d’ara serà ell qui s’encarregue de les gestions.
392 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!