L’atleta pegolí Máximo Folqués revalida el títol de campió absolut en els circuits Cross Arenes Alacantines i el Costa Blanca Running Alacant

A més, conquerix un nou circuit, el I Cross Trail Alacant 2017, superant així l’objectiu que es va proposar a principi de temporada. L’entrega de premis serà el dissabte 16 desembre en Fundesem de Sant Joan d’Alacant.

Esta setmana l’atleta pegolí del club Dorsal 19, Máximo Folqués Lorente s’ha proclamat campió absolut i de la seua categoria, Veterà A, en tres circuits alacantins:

I CIRCUIT CROSS TRAIL ALACANT 2017

II CIRCUIT COSTA BLANCA RUNNING ALACANT 2017

CROSS ARENAS ALICANTINAS 2017

En tots tres s’ha imposat als seus rivals aconseguint la màxima puntuació participant en totes i cadascuna de les proves, 5 proves en el primer circuit i 11 en el segon i 5 en l’últim.

25286868_1407547116039121_995928482_nL’última prova del I Circuit Cross Trail Alacant es va disputar divendres 8 de desembre i va quedar 3r classificat en la classificació absoluta i en la seua categoria. No obstant això, el còmput de les 5 proves disputades dóna com a campió el pegolí Máximo Folqués.

25360049_1407546946039138_2006023638_nLa darrera prova puntuable del II Circuit Costa Blanca Running Alacant es va disputar diumenge 10 de desembre, es tracta de la VI Carrera de Nadal de Sant Joan d’Aalcant en la que Màximo Folqués quedava 2 en la categoria Veterà A. La puntuació d’esta prova encara no es reflectix en la classificació general del circuit però és oficial que l’atleta pegolí del Club Dorsal 19 ha aconseguit revalidar títol.

Eixe ha estat l’objectiu Folqués des de l’inici de la temporada i l’ha aconseguit. S’havia proposat «revalidar el títol de campió absolut dels dos circuits que vaig guanyar l’any passat (cross arenes alacantines i Costa Blanca running) i l’he complit». Però no només ha aconseguit la seua finalitat última sinó que, a més, l’ha millorada, ja que el pegolí també s’ha proclamat campió de la categoria absoluta de la primera edició del circuit cross trail d’Alacant. L’entrega de premis serà el dissabte 16 desembre en Fundesem de Sant Joan d’Alacant.

D’altra banda, la setmana passada l’atleta pegolina del Club Dorsal 19, Carmen Sala s’imposava en la seua categoria, veterana D, en la XXV Cursa a Peu d’El Raval de Gandia i també en la VI Carrera de Nadal de Sant Joan d’Alacant, aconseguint allí també el primer lloc de la classificació femenina absoluta. L’atleta de Dorsal 19 Ana González quedava tercera en la categoria cadet femení i Carlos González, també corredor de Dorsal 19, quedava primer en la categoria infantil masculí a la XXV Cursa a peu d’El Raval de Gandia.