L’Associació Obrint Camí obri el període de pagament de quotes

Han informat que en arribar a l’equador de l’any i aprofitant el període estival van a aprofitar «per posar en ordre la paperassa».
La Junta directiva de l’associació Obrint Camí vol informar els seus socis i sòcies, aprofitant que el curs 2014/2015 ja ha finalitzat, és a dir, que els tallers i cursos han acabat i han donat vacances als seus usuaris, que aprofitaran este període per «posar en ordre la paperassa».

Això implica, entre d’altres, que començaran a passar pel compte domiciliat dels socis-col·laboradors, la quota corresponent a enguany. A aquells socis-col·laboradors que no tinguen domiciliada la quota, la Junta d’Obrint Camí els convida a passar per la seu, al carrer Llavador nº5. Esta estarà oberta dimarts i dijous de 9.30 del matí a 1 de la vesprada.

La Junta també aprofitarà este període per revisar i actualitzar la base de dades: les altes i baixes que s’han produït.

Finalment, la Junta directiva de l’associació Obrint Camí, aprofita este espai per a desitjar a tots els socis i les sòcies unes bones vacances i un bon estiu.
811 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!