L’Associació Gastronòmica Pols i Vent traspassa les barreres comarcals

Per a finalitzar el 2007, Pols i Vent, tira la casa per la finestra i viatja fins a Alcoi per a barrejar-se amb la festa més famosa d’eixa localitat, la de moros i cristians. Els Navarros, filà cristiana els acull a la seua càbila i des de Pego es durà, fins i tot, banda de música per arrodonir el dinar. Ja fa quasi dos anys que L’Associació Gastronòmica Pols i Vent va nàixer al si del programa radiofònic d’aquesta casa dedicat, íntegrament, als esports tradicionals. Pols i Vent Gastronòmic apareix en una finalitat ben definida, recuperar els menús tradicionals de Pego i la comarca de la Marina Alta. Des dels seus inicis molts han estat els restaurants que han rebut al nombrós grup de gent que han degustat amb delicadesa tots els plats que han passat pel seu davant.

En el seu primer aniversari, Pols i Vent, afegia un altre repte a la seua comesa, entrar en la innovació culinària, barrejant tradició i modernitat per tal de no deixar indiferent cap estómac. Superació en les pròpies expectatives culinàries de cada restaurant, aquesta és una de les tasques a les que està ajudant l´Associació Gastronòmica Pols i Vent.

En aquest mes de desembre Pols i Vent també superarà les barreres comarcals i viatjarà fins a Alcoi. Allí la Filà Cristiana Navarros, els obri les portes de la seua càbila perquè visquen, tot i que fora de temporada, el sabor de la tradició culinària i de la festa més internacional de la capital comarcal de l’Alcoià. I per a arrodonir el repte, un grup de músics pegolins els posarà la nota musical.


389 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!