L’Associació Esperança recupera la funció medicinal i domèstica de les plantes i remeis naturals

Ho farà demà dijous amb una conferència que versarà sobre aquestes qüestions que en la societat actual semblen disoldre’s en l’oblit del passat. La xerrada es realitzarà a les 5’30 a la Casa de Cultura.
L’Associació Esperança recupera, en la seua propera xerrada, la importància de les plantes i remeis naturals. I és que no s’ha d’oblidar que les principals aplicacions que les plantes silvestres poden tenir és en la cura de malalties. I el millor és conèixer eixos remeis naturals per a poder solventar les afeccions més corrents. Contava Inma Sendra, membre de la Junta Directiva de l’Associació Esperança, que la ponent d’aquesta xerrada explicarà com es poden realitzar “la fabricació de cremes, sabons, oli hipèric i tot allò relacionat amb la salut”.

L’Associació Esperança va trobar interessant aquesta xerrada perquè moltes plantes són de fàcil accés i poden alleujar moltes molèsties amb poc esforç.

I és que apuntava Inma Sendra que “al cap i a la fi tot el que és la medicina en sí, tot el que són els productes farmacèutics […] l’origen són les plantes naturals”. Un simple exemple, el julivert és una planta molt utilitzada a la cuina que és carminativa, tònica estomacal i digestiva. El julivert afavoreix la digestió, contribueix a expulsar les flatulències i obri la gana, entre d’altres propietats medicinals.

La cita, dijous, a les 5’30 de la vesprada al Saló d’Actes de la Casa de Cultura.
452 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!