L’Associació d’Hosteleria organitzarà les barres de Carnestoltes

Després d’arribar a un acord amb la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Pego. Així enguany seran els propis pegolins els que s’encarreguen de distribuir les barres que es disposen al llarg i ample del Passeig Michel.
A diferència d’altres anys, el dissabte 5 de març, durant la nit de Carnestoltes, Pego podrà veure cares conegudes darrere les barres que es disposen al llarg i ample del Passeig Michel. I si no és així almenys sap que la novella associació d’Hosteleria creada al municipi està al darrere de l’organització d’elles. És a dir, que és la canalitzadora de les demandes d’aquells establiments que estiguen disposats a assedegar la set de la nit de Carnestoltes.

El regidor de Festes Ricardo Cabrera explicava aquesta setmana als micròfons de Ràdio Pego que des què està ell al capdavant de Festes ha oferit dur les barres als hostalers de Pego, però fins ara no s’havia arribat a un acord i és per això que en anys anteriors eixe servei s’ha subhastat. Enguany, però, ha estat diferent i la insistència de Cabrera transformava la inicial negativa en acceptació. De fet, explicava el regidor de Festes que “després d’insistir molt, que ja estava bé, que s’ho havien de quedar els de Pego, perquè la festa és per als de Pego i si els altres paguen barbaritats de diners per les barres és perquè han de traure diners i per tant, els de Pego han de traure també diners”. Confessava l’independent Ricardo Cabrera que “ha costat, ha costat molt, però per fi s’ha aconseguit i estic molt content de què s’ho queden pegolins”.

Així, ressaltava Cabrera que “els diners roden tots per Pego […] i això és una cosa a celebrar”. D’altra banda, desitjava que el temps es porte bé enguany. Així mateix, animava a la gent “perquè ja està Carnestoltes ahí”.

Per a avui no podem incloure la veu de l’Associació d’Hosteleria de Pego, perquè la seua presidenta, estava, justament reunida amb el regidor de Festes aclarint detalls de l’acord que hem explicat. Intentarem recaptar la seua opinió i només la tinguem, ja de cara a la setmana que ve, us l’oferirem.
363 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!