L’Associació de Futbol Sala de Pego prepara el seu sopar de gala

Tindrà lloc el proper dissabte 25 de juny al poliesportiu Cervantes cap a les 21:00 hores. Abans, però, es disputaran diversos encontres. Hi haurà partits entre les seleccions de la 2ª divisió, que serà a les 16h. Els partits entre les seleccions de la 1ª divisió serà a les 17:00 hores. En acabar, es disputarà el trofeu Fullana, a les 18:00, i finalment, el trofeu Sabatera, a les 19:00.
En esports informen que el Futbol Sala està preparant el sopar de gala que tindrà lloc el proper dissabte 25 de juny al poliesportiu Cervantes.

Des de l’Associació de Futbol Sala de Pego comuniquen que abans del sopar, com ja es va fer l’any passat i per a donar-li més contingut a la jornada i anar obrint boca, es duran a terme alguns partits entre les seleccions de la segona divisió, que serà a les 16h. Els partits entre les seleccions de la 1ª divisió seran a les 17:00 hores. En acabar, es disputarà el trofeu Fullana, a les 18:00, i finalment, el trofeu Sabatera, a les 19:00.

A les 21:00 hores està previst que comence el sopar al que estan convidats a assistir tots els equips. A partir de les 22:30 hores serà el moment de fer l’entrega de trofeus.

Recorda l’organització del sopar de gala del Futbol Sala que necessita saber quanta gent de cada equip acudirà al sopar. S’abonaran 5 euros per persona i amb eixos diners es cobrirà la beguda del sopar i la picaeta. Cada equip es portarà el sopar de casa com és tradició.

Al acabar la entrega de trofeus es posarà música per acabar la nit amb uns balls i molts riures.593 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!