L’Associació de Comerciants de Pego col•labora amb les Festes de Pego

Amb la campanya de Promoció Festara del Comerç de Pego del 20 al 28 de juny. Al comprar en els comerços associats es podran trobar descomptes especials. A més, els xiquets i les xiquetes podran participar en un concurs de dibuix amb el lema ‘El meu poble en Festes’. El dilluns 27 el comerç obrirà de 19 a 22 hores; et convidaran a una copeta amb música africana de fons. També es podrà adquirir un tiquet per a la Gatrotapa. El dimarts 28, els comerços associats es desplaçaran al Passeig Cervantes de 19 a 22 hores. Se celebrarà la Gastrotapa que anirà a càrrec del millor cuiner d’Espanya, Evarist Miralles.
L’Associació de Comerciants de Pego vol contribuir a crear festa al poble la setmana en què comencen les activitats de les Festes Patronals i la setmana prèvia als Moros i Cristians. Ho fa presentant aquesta promoció festera del Comerç a Pego que comença el dilluns, 20 de juny i que acabarà el dimarts, 28 de juny, jornada prèvia al dia de la Sang. Durant eixos dies la gent que visite i compre en qualsevol botiga associada es trobarà amb descomptes especials i a més, si van acompanyats per fills i filles, aquestos podran participar en un concurs de dibuix per a xiquets i xiquetes, d’entre 4 i 11 anys, que duu com a lema ‘El meu poble en festes’.

Per a participar, encara més, en les festes l’Associació de Comerciants de Pego ha reservat per als dos últims dies de Promoció Festera, un horari ben especial, estaran oberts de 19 a 22 hores. Així el dilluns 27 els comerços estaran al seu lloc habitual obertes de 19 a 22 hores. Hi haurà música i dansa africana “per a ambientar el centre del poble”. L’objectiu, explicava Victòria Pastor, presidenta de l’Associació de Comerciants de Pego, és que “els nostres clients tinguen una visió diferent del que és un comerç obert per la nit”; tot preparat perquè la clientela puga distingir els dies de festa dels dies convencionals.

Durant el 27 i 28 de juny, “per les compres que es facen en els comerços associats superiors a una determinada quantia, els clients obtindran un tiquet per a la gastrotapa que anem a celebrar el dimarts 28 a càrrec del nostre associat Evarist Miralles, que, com tots sabreu, és el millor cuiner d’Espanya 2011”, detallava Pastor que a més descobria que Evarist Miralles no estarà sol al Passeig Cervantes, ja que el dimarts 28 de juny, de 19 a 22 hores, els comerços “eixirem al Passeig Cervantes, a la part de dalt, i participarem en la festa que hi ha allí perquè tots puguen gaudir del cuiner que tenim ací a Pego”, sentenciava la presidenta de l’Associació de Comerciants pegolina.


403 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!