L’Assemblea Oberta organitza una Jornada de Neteja de Portes Obertes a l’antic institut

La data que es baralla és el dissabte 20 de setembre pel matí, a expenses del vist-i-plau de l’Ajuntament de Pego. Així mateix, en la darrera Assemblea Oberta també es va decidir realitzar una assemblea monotemàtica sobre la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), segurament per al 12 de setembre.
El passat dijous, 31 de juliol, es va celebrar a Pego la cinquena Assemblea Oberta. En ella es va presentar els avanços del Grup de Treball de l’Institut i es va proposar la celebració d’una assemblea monotemàtica sobre la PAH. Així mateix, la Comissió Organitzativa de l’Assemblea Oberta de Pego va definir que els objectius de la mateixa són “treballar per a constituir un espai de comunicació, així com intentar dinamitzar les diferents demandes socials i desenvolupar i reactivar xarxes de cooperació”. L’espai de comunicació de l’Assemblea Oberta de Pego es va decidir que no es reduira a Pego, sinó que s’ampliara a les zones d’influència del municipi com són L’Atzúbia-Forna i Les Valls “per tal de poder recollir possibles demandes i necessitats d’aquests pobles”.

El Grup de Treball de l’Institut va establir proposar la celebració d’una Jornada de Neteja de Portes Obertes en la que es convidarà a totes les associacions del municipi a sumar-se a l’activitat. Prèviament se’ls presentarà l’Assemblea Oberta i se’ls explicarà en què consistix la jornada. Informació que es remetrà per carta.

La data que va eixir de la V Assemblea Oberta de Pego per a realitzar la Jornada de Neteja de Portes Obertes a l’antic institut va ser la del dissabte 20 de setembre de 2014 pel matí. No obstant això, l’Assemblea Oberta és conscient que eixa data pot variar en funció de la resposta de l’Ajuntament a la sol•licitud que es presentarà el proper dilluns, 1 de setembre. També té clar l’Assemblea Oberta que, si reben una resposta negativa per part del consistori, no concretant una altra data, prendran mesures de pressió.

En un dels altres punts de l’ordre del dia de la V Assemblea Oberta es va determinar celebrar una assemblea monotemàtica sobre la PAH. La data proposada perquè esta es duga a terme és el divendres 12 de setembre.

La propera Assemblea Oberta de Pego es durà a terme el dijous 28 d’agost, a les 20h., a la Creu del Passeig Cervantes.
559 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!