L’Assemblea Oberta de Pego presenta el seu projecte de gestió per a l’antic institut

Serà dissabte, 26 de setembre, a les 19.00h., a la sala d’usos múltiples del que era centre educatiu. Després de diverses reunions amb la regidora de Participació Ciutadana, s’enceta un procés de debat sobre, de moment, l’únic projecte que s’ha presentat a l’Ajuntament de Pego per gestionar l’espai municipal. L’eix vertebrador d’esta proposta és «la recuperació de l’antic Institut per crear un espai de vida sociocultural, un lloc de trobada per a totes les pegolines i pegolins, i un punt de referència per a totes les associacions del poble».
Des què es va crear, l’Assemblea Oberta de Pego ha tingut com un dels seus principals motors la recuperació de l’antic institut. El passat dissabte van presentar les línies de treball per al nou curs 2015/2016 i, eixe projecte que encetaren fa poc més d’un any, continua estant entre els principals actius.

De fet, han estat reunint-se amb la regidora de Participació Ciutadana, Rebeca Bañuls, durant este estiu per parlar de la proposta de gestió que fa temps que porten elaborant i que presentaran públicament este dissabte, 26 de setembre, a les 19h., a la sala d’usos múltiples de l’antic institut.
En l’esdeveniment que han creat a Facebook per a anunciar-ho recorden que «la intenció de l’Assemblea Oberta és recuperar l’antic Institut per crear un espai de vida sociocultural, un lloc de trobada per a totes les pegolines i pegolins, i un punt de referència per a totes les associacions del nostre poble» i avancen que «tan gran tasca necessita de la implicació de molta gent», per això esperen una generosa assistència de gent a la reunió.

Des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Pego assenyalen que, una vegada conegut el projecte, no el compartixen al 100%, tot i que també indiquen que és una base vàlida per poder començar a treballar. Era el que venia a expressar ahir a ‘Castells d’arena’ l’alcalde, Enrique Moll, preguntat per la relació amb l’Assemblea Oberta de Pego. Moll declarava que «moltíssimes de les idees que té l’Assemblea són molt bones, però també crec que algunes són utòpiques. Aleshores, entre la utopia i la realitat hem d’intentar que siga el projecte de l’Institut».

496 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!