L’Assemblea d’Indignats del poble de Pego decideix manifestar-se dimecres, dia de la sang

Més d’un centenar de persones indignades van decidir diumenge per la vesprada que dimecres, 29 de juny, a les 19:30hores durien una manifestació per a expressar la seua indignació. La manifestació eixirà des de la Creu del Passeig Cervantes. Prèviament, dilluns i dimarts, a les 19:30 hores hi haurà reunions per a difondre la informació i organitzar el repartiment de cartells, pamflets i preparació de pancartes.
Diumenge tenia lloc a Pego la I Assemblea d’Indignats al municipi a la que van acudir més d’un centenar de persones indignades per a assabentar-se i compartir que estan indignats i indignades “Perquè en un estat ric com el nostre, 5.000.000 de persones estan en atur i un 63% dels ciutadans viu amb menys de 1.000€ al mes”; “per la falta de democràcia real i participativa”; “pels privilegis de la classe política, que balafia els nostres impostos en despeses inútils”; “perquè la llei recolza als bancs que lleven l’habitatge, però no el deute a aquells que no poden pagar la hipoteca”; “perquè es paga amb els nostres diners el rescat als bancs quan tots estem en crisis”; “perquè en un estat amb 2.000.000 d’habitatges buits, molta gent no té accés real a l’habitatge”; “perquè hi ha col•lectius desfavorits i/o marginats”.

Davant això es va recordar diumenge a Pego que aquest moviment vol “que el poble decidisca per ell i per a ell, sent garantida la transparència i participació en la gestió dels diners públics”; “que el lliurament de l’habitatge cancel•le la hipoteca. Si el banc es queda amb la teua casa ja no li has de res. Que es complisca el nostre dret a un habitatge digne”; “que la condemna a la corrupció siga ferma”; “dret al treball digne, estable i de qualitat. Prohibició dels ERO en empreses amb beneficis. Dret de tota la ciutadania a prestacions socials públiques que asseguren una vida digna”; “serveis públics de qualitat i treballar per una “justícia” veritablement JUSTA i que no siga excloent”; “no a una educació i sanitat precària i massificada”; “eliminació de l’especulació financera i dels paradisos fiscals, ja que generen un major desequilibri social. Repartiment just de la riquesa i comerç just”; “supressió de la burocràcia estèril”; “fi de l’exportació i venda d’armament (Espanya és el sisè exportador mundial d’armes)”.

Durant eixa I Assemblea d’Indignats del Poble de Pego es va proposar i es va acceptar convocar una “una MANIFESTACIÓ a Pego, el proper dimecres 29 de juny, que eixirà a les 19:30h de la creu del Passeig Cervantes”.

També es va establir que “per a preparar i donar difusió a la manifestació s’estableixen dos quedades més:
1. Dilluns a les 19:30h en la Creu per a repartir cartells i pamflets.
2. Dimarts a la mateixa hora i al mateix lloc per a preparar les pancartes i les performance.”

491 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!