LAPS pot respirar uns mesos més

El lloguer de la seua actual ubicació finalitzava a 31 de març, però tot apunta, que el podran mantindre uns mesos més. Des de l’Ajuntament estan barallant la possibilitat de transformar l’ecoparc nou ─que no s’ha pogut obrir fins ara a falta d’habilitar-li un accés─ en protectora d’animals.
El proper 31 de març expira el contracte d’arrendament dels terrenys on LAPS té instal·lada la protectora de gossos i gats. Tot apunta, però, que podran estar-hi al voltant d’un parell o tres mesos més allí, segons explicava este matí a Ràdio Pego l’alcalde, Enrique Moll. Durant eixe temps, l’Ajuntament de Pego continuarà intentant la compra d’eixos terrenys, tot i que Moll confirmava que es veu difícil arribar a un acord amb la propietària. És per això que avançava el pla B que està elaborant el consistori: Transformar l’ecoparc nou, que encara no s’ha pogut posar en marxa per falta d’accessos, en protectora d’animals.
L’alcalde explicava que, la Conselleria d’Infraestructures ha negat la possibilitat d’accedir a l’ecoparc de la carretera de l’Atzúbia habilitant un tercer carril d’incorporació. Des d’Infraestructures confirmen que es necessita una rotonda de grans dimensions que afectaria un via pecuària i un camí real, el que dificulta la seua construcció. A setembre de 2014, durant un ple ordinari, coneixíem que el cost d’eixa rotonda era de 300.000€.
Esta modificació es podria fer perquè en el plec de condicions del contracte del fem hi ha una clàusula que contempla una important quantitat de diners que havia de ser destinada a la construcció d’eixa rotonda d’accés a l’ecoparc. Davant les dificultats, però, es procediria a «realitzar un nou ecoparc», informava l’alcalde.
El termini fixat per solucionar la problemàtica de la protectora d’animals és, com a màxim, el mes de setembre «sempre i quan no es puga solucionar abans de l’estiu», apuntava Enrique Moll.
737 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!