L’alumnat de Pego fa el circuït de seguretat vial a Oliva

Enguany la Direcció General de Trànsit no ha aportat el material necessari per a transformar, per uns dies, el recinte multiactivitats de la Trilladora en un circuit de seguretat vial perquè l’alumnat de 6é de primària pose en pràctica les normes de circulació. La solució ha vingut de la bona relació amb el consistori del poble veí.
L’alumnat de primària, des de 3r i fins a 6é, durant el curs reben classes d’educació vial per part de la Policia Local de Pego. Cada curs va incorporant alguna novetat a l’aprenentatge vial. En arribar a sisé, l’alumnat té l’oportunitat de posar en pràctica tot els coneixements que ha anat acumulant en els anys anteriors en un circuït de seguretat vial que facilita la Direcció General de Trànsit. L’any passat este es va ubicar al recinte multiesportiu la Trilladora. Enguany, però, la DGT no ha aportat el material per a construir-lo i la Policia Local de Pego i l’Ajuntament de Pego han buscat una alternativa.

Sabent que la veïna localitat d’Oliva compta amb un circuït seguretat vial permanent la Policia Local de Pego va suggerir a la regidoria d’Educació que podria ser una bona solució perquè l’alumnat de sisé de tots els col·legis de Pego no es quedaren sense viure l’experiència. Així que Alicia Siscar es va posar en contacte amb la seua homòloga a l’Ajuntament d’Oliva, Rosanna Torres i esta va accedir a la petició.


Font:saforguia


L’única condició que es va posar va estar la de cobrir primer les necessitats dels col·legis olivers. Per tant, una vegada passats tots ells, Pego ha pogut accedir a les instal·lacions permanents del circuït vial d’Oliva que va dur a terme a compte del Pla E. Ahir, 28 de maig, es va dur a terme la primera pràctica, amb l’alumnat de sisé d’Ambra. A esta cessió van acudir les regidores d’Oliva, Rosanna Torres i de Pego, Alicia Siscar, a més de l’intendent de la Policia d’Oliva i al delegat de l’àrea d’educació vial de la Policia Local de Pego.

Al llarg d’esta setmana i de la que ve acabaran de passar els tres col·legis restants pel circuït d’Oliva. La regidoria d’Educació de Pego, Alicia Siscar, informava que de la “grata notícia” que li havia comunicat Rosanna Torres, la seua homòloga sobre la seua disposició “a col·laborar tots els anys”. Gest que Siscar agraïa “motíssim” en nom de l’Ajuntament de Pego.
547 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!