L’alumnat de 5 anys d’Infantil i Andrea Sendra Naya, d’Ambra i Andreu Vercher Moll, de l’institut, arrepleguen els seus Premi Sambori

Ho feien per ‘Un viatge pels núvols’ (Infantil) i ‘Un Nadal diferent’ (Andreu) divendres de vesprada a Pedreguer, seu de la Trobada 2013.
La Fundació Sambori va nàixer amb diferents objectius:

– Incentivar la creativitat artística i imaginativa dels valencians i valencianes, millorant any rere any, el concurs literari Premi Sambori.
– Arribar a tots els centres de tots els ajuntaments valencians.
– Obrir altres camins per a la normalització lingüística i de l’ús social i cultural del valencià ajudant a promoure’l i difondre’l.
– Defensar els drets lingüístics i la unitat de la llengua per tal d’incrementar el seu coneixement i la seua utilització.
– Fomentar la promoció, l’agermanament i la col·laboració amb les llengües i cultures del món.

Centrant-nos en el primer objectiu, “Incentivar la creativitat artística i imaginativa dels valencians i valencianes, millorant any rere any, el concurs literari Premi Sambori”, enguany s’arriba a la XV edició del premi escolar de literatura en valencià. Una edició més , en la que Pego ha pogut demostrar el bressol literari que atresora.

Divendres passat de vesprada van pujar a l’escenari de Pedreguer, muntat per a l’ocasió, l’alumnat de 5 anys del col·legi públic Ambra, que ha rebut el Premi Sambori pel relat ‘Un viatge pels núvols’. Ambra també rebia un altre Premi Sambori de la mà d’Andrea Sendra Naya, guardó individual de tercer cicle.
Un altre jove que puja a l’escenari era de l’IES Enric Valor de Pego, Andreu Vercher Moll, Premi Sambori per ‘Un Nadal diferent’. Andreu ja sap que és això de guanyar un Sambori i sembla que li ha agafat el gust.Esperem poder llegir-ho tot.
452 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!