L’ajuntament de Pego recurrirà els valors cadastrals

Aquest va ser el darrer punt del plenari extraordinari de dijous passat, en el que per unanimitat es va decidir presentar un recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana respecte dels actes de notificació del valors cadastrals de titularitat municipal i indirectament contra la ponència de valors total. El punt principal del darrer plenari extraordinari que va tenir lloc el dijous passat a Pego va ser l’aprovació del pressupost 2008, que serà, definitivament, dut als jutjats pel grup popular. També va pujar a la tercera planta de l’ajuntament pegolí el recurs contenciós administratiu que es presentarà davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana respecte dels actes de notificació de valors cadastrals de titularitat municipal i indirectament contra la ponència de valors total atorgant els corresponents poders de representació processal, com explicava l’alcalde, Carmelo Ortolà.

El portaveu del Bloc, Joan Carles Cambrils va explicar que “en el procés nosaltres vam considerar que era important votar a favor de la ponència de valors però és la que la valoració del ministeri és desmesurada” i per això s’ha arribat a aquest punt.

“Hem d’anar al jutjat per a defensar el valor real dels immobles amb advocats molt competents” explicava el socialista Andreu Dominguis.

Per la seua part, el portaveu dels populars, Eduardo Siscar, recordava que “el PP va estar a favor de fer la revisió perquè s’inclogueren els nous solars. Però la proposta té un termini per a recórrer-se i l’equip de govern no ho fa fer, van deixar que passara el termini”.

Per últim, Carmelo Ortolà va explicar que “la ponència està ben feta però no els valors” i recordava que s’han tingut converses per veure si es podia subsanar a bones però al no tenir resposta han decidit anar al contenciós.

El punt va ser aprovat per unanimitat.
439 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!