L’Ajuntament de Pego permet que durant el mes de juliol es puga pagar una setmana o dues setmanes d’estada a l’Escoleta Infantil

Una demanda dels pares i mares a la que ha accedit la regidoria d’Educació i que permetrà no haver de pagar tot el mes, sinó el que estiga el fill o filla. Una setmana tindrà un cost de 40 euros; dos setmanes de 70 euros i tot el mes de 135 euros.
Durant el plenari extraordinari de dimarts es va incorporar a l’ordenança per a la prestació del servei de l’escoleta infantil ‘La Trilladora’ el poder pagar diferents períodes d’estada a l’escoleta d’estiu. Tot el mes té un cost de 135 euros. A partir d’ara no caldrà pagar-los si el xiquet o xiqueta només està una setmana, que costarà 40 euros o dos setmanes, que costarà 70 euros. Així ho explicava l’interventor accidental, Carlos Soro:

La regidora d’Educació, Alícia Siscar, deixava clar que la modificació només respon a l’escoleta d’estiu, que “la resta de taxes continuen igual”. La decisió era motivada per “queixes de la població perquè el mes de juliol és un poc singular a Pego i […] a moltes famílies els venia bé pagar una setmana o dos setmanes i no tot el mes” així es manté el servei “i de pas que servisca com un granet d’arena més per a poder tirar avant”.

Des del Bloc-Compromís, Conxa del Ruste, apuntava que “si es tracta d’una diversificació del servei no hi ha cap problema en aprovar-la sempre que no hi haja una pujada de taxes que seria problemàtica en els temps que corren”.

El PSPV mostrava la seua conformitat argumentant que “és adaptar el pagament a les necessitats de la gent”.

El PP anunciava la seua abstenció. No obstant, Maite Ferrándiz apuntava al fet que “s’hauria de mirar d’on ve la causa del dèficit”. A més manifestava que el preu del servei el consideren alt.

El punt s’aprovava per 10 vots a favor i 7 abstencions.


458 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!