L’Ajuntament de Pego obri 4 borses de treball

Per a socorristes de la piscina municipal i monitors de temps lliure de l’àrea de serveis socials, esports i educació. El termini de presentació d’instàncies finalitza el 6 de juny. Tota la informació per a cada borsa de treball es pot consultar a la pàgina web de l’ajuntament de Pego: www.pego.org
En els temps que corren, notícies com esta, sempre són positives. L’Ajuntament de Pego ha obert el termini per a la presentació d’instàncies per a entrar en les seleccions de quatre borses de treball:

– Socorristes piscina municipal.
– Monitors temps lliure àrea serveis socials.
– Monitors temps lliure àrea esports.
– Monitors temps lliure àrea educació.
L’objecte de la convocatòria és la creació d’una borsa de treball temporal, per a les quatre modalitats de feina anteriorment mencionades, per a cobrir contractes laborals temporals segons les necessitats del servei, baixes temporals per contingències comunes i/o professionals, així com vacances del personal titular i qualsevol altra situació que implique la reserva del lloc de treball a la persona titular de la plaça.

El termini per a presentar les instàncies es va iniciar dilluns passat i estarà obert fins el 6 de juny de 2013. Les instàncies es presentaran al registre general de l’Ajuntament de Pego, acompanyades dels originals i fotocòpies per a ser compulsades, o ja compulsades, de la titulació acadèmica, DNI, targeta de la demanada del SERVEF, currículum vitae, i tota la documentació acreditativa del mateix. Per a més informació consultar la secció d’Ocupació Pública, a la pàgina web de l’Ajuntament de Pego, www.pego.org.
605 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!