L’Ajuntament de Pego informa que els calendaris de recollida arribaran a totes les cases

Estos no es repartixen a l’Ajuntament de Pego, sinó que són els propis treballadors de SAV, els encarregats de deixar-los a les distintes cases del municipi. Així que, a poc a poc, aniran arribant a tots els habitatges.
El passat 8 de gener informàvem que la regidoria de Residus i la nova concessionària del fem, van a regalar als pegolins i les pegolines un calendari de Recollida de 2014. En aquell moment ja vam avançar que estos calendaris anirien arribant a les cases a poc a poc. Hui reiterem esta idea.
Des de l’Ajuntament de Pego ens han informat que hi ha gent que està acudint al consistori a demanar dit calendari, com si del llibre de festes es tractara. No obstant això, els calendaris no es troben a l’Ajuntament. Estos són repartits pels treballadors de SAV, l’empresa concessionària de recollida de fem a Pego, casa per casa.
La regidoria de Residus ha encomanat 5.000 calendaris, finançats íntegrament per Sociedad de Agricultores de la Vega (SAV). Si tots no han estat repartits encara és perquè estos no s’han imprès tots alhora, sinó que la impremta està editant-los en lots. Així les coses, des de la regidoria es demana tranquil•litat i paciència als pegolins i les pegolines perquè, al llarg d’este mes de gener, els arribarà a sa casa un calendari de recollida.
405 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!