L’Ajuntament de Pego i la Fundació Baleària signen un conveni de patrocini de les escoles esportives municipals

Este servirà per a dotar l’alumnat de voleibol, futbol sala i atletisme d’equipament. El conveni ha estat signat este matí entre el regidor d’Esports i el gerent de la Fundació Baleària. D’altra banda, el frontó de la Trilladora està en obres per millorar la instal·lació.
Este matí s’ha signat a l’Ajuntament de Pego un conveni de patrocini esportiu entre la Fundació Baleària i la regidoria d’Esports. Ricard Pérez, gerent de la Fundació explicava que amb este conveni la Fundació Baleària «va a patrocinar els equipaments de les escoles esportives municipals de Pego». L’acord es va gestar fa uns dies, relatava Pérez, després d’una reunió entre l’alcalde i el regidor d’Esports amb el President de Baleària, Adolf Utor. És, explicava Pérez, «una manera de col·laborar amb la comarca».
La Fundació Baleària té una funció multidisciplinar a la Marina Alta. Actua principalment a través de tres grans àrees: Balèaria Cultural, Baleària Solidària i EcoBaleària. En la primera d’elles s’englobaria el conveni signat hui amb l’Ajuntament de Pego perquè es «potencia l’esport». En està àrea el que es fa és sobretot «potenciar els intercanvis entre els diferents territoris en els que opera la naviera». Actualment estan duent a terme «les llotges culturals que pretén repetir l’esperit de les antigues llotges on s’intercanviava la mercaderia que es produïa en els diferents ports per les línies marítimes. Ara s’intercanvia la producció cultural», explicava el gerent de la Fundació Baleària.
Raúl Tamarit afirmava que el conveni que s’ha signat hui «és molt important» i significa «continuar potenciant les escoles esportives municipals». En este cas el voleibol, l’atletisme i el futbol sala.
Canviem d’ubicació i d’esport perquè des de dimecres s’està actuant en el frontó de La Trilladora. L’objectiu és millorar la instal·lació perquè es «trobava molt deteriorada», explicava Tamarit. Des del Pla d’Ocupació Conjunt en què estan implicats la Diputació, la Generalitat i l’Ajuntament, dos pintors «estan macillant i pintant el frontó», el que també faran amb els vestuaris de la instal·lació esportiva, també en notable fase de deteriorament.
Anunciava el regidor d’Esports que el color del frontó deixarà de ser verd perquè actualment la normativa marca que han de ser blaus.

Les obres està previst que duren al voltant d’un mes, període en què no es podrà usar el frontó.


503 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!