L’Ajuntament de Pego és des de hui Punt d’Informació Cadastral

Este nou instrument aproxima un poc més la ciutadania a Cadastre ja que implicarà els pegolins i les pegolines s’estalviaran fer viatges fins a Alacant per consultar i demanar certa documentació de Cadastre. Este nou servei està accessible a la planta baixa del consistori pegolí.
Fins ara Pego comptava amb un Punt d’Informació Cadastral (PIC) situat a SUMA. Des de hui compta amb dos Punts d’Informació Cadastral, un a SUMA i l’altre a la planta baixa de l’Ajuntament de Pego. Els Punts d’Informació Cadastral són oficines autoritzades per la Direcció General de Cadastre en diferents Organitzacions Públiques i Institucions, fonamentalment en Ajuntaments, on s’apropa Cadastre a la ciutadania, ja que està pot accedir d’una manera més directa i sense moure’s del seu poble, a la informació cadastral.
En els Punts d’Informació Cadastral es poden obtindre els serveis següents:

– Informació de caràcter general i particular d’immobles.

– Assessorament sobre obligacions amb el Cadastre.

– Notificació per compareixença en procediments cadastrals.

– Servei de consulta lliure i certificació de dades cadastrals no protegides i de cartografia digital.

– Servei de consulta i certificació electrònica per als titulars cadastrals de dades cadastrals protegides, relatives als immobles de la seua titularitat.

– Servei de certificació negativa de béns immobles o de la circumstància de no figurar com titular cadastral, relativa al propi sol·licitant.

Destaquen des de l’Ajuntament de Pego que «este servei estalvia als usuaris i a les usuàries l’haver de traslladar-se a la Direcció Territorial de Cadastre, a Alacant, per a obtindre este tipus d’informació per a tràmits quotidians com són beques, ajudes, herències, etc…»
487 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!