L’Ajuntament de Pego digitalitza la gestió patrimonial del municipi

A través del pla ‘Acció 7’ de la diputació d’Alacant que permet sistematitzar la gestió patrimonial de les localitats definint i enllaçant les relacions comptables entre l’inventari i la comptabilitat assegurant la imatge fidel de la realitat patrimonial.
Entre els punts de l’ordre del dia del plenari ordinari de febrer es trobava la ratificació a l’acord d’adhesió a ‘Acció 7, Gestió patrimonial del pla de modernització 7.0’ que facilita la Diputació d’Alacant, explicava el regidor d’Hisenda, Carmelo Ortolà amb la finalitat «d’informatitzar tot l’inventari dels béns municipals». Es planteja revisar els béns i informatitzar el programa, afavorint arribar a «tenir una administració sense paper».

Compromís per Pego recolzava la proposta «perquè trobem que és un sistema per a modernitzar les estructures informàtiques de l’ajuntament en béns» manifestava Conxa del Ruste que també lamentava que, per ser un poble de 10.000 habitants la Diputació no subvencione la digitalització i confiaven que els 6.500 euros de cost «demostren la seua rendibilitat en la formació del personal».

El PSPV també es mostrava favorable a l’adhesió. Raül Tamarit també lamentava que, per ser una població amb més de 10.000 habitants no estiguem subvencionats.

El PP també es mostrava d’acord amb la ratificació el que feia que el punt s’aprovara per unanimitat.
617 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!