L’Ajuntament de Pego detecta una ESTAFA aprofitant la segona fase de notificació cadastral

Actualment el consistori pegolí es troba en la segona fase de notificació cadastral que consistix a repartir pel poble al voltant de 3.000 cartes amb acús de rebut, és a dir, certificades amb els actuals valors que entraran en vigor en 2013. Este matí el personal de l’ajuntament ha detectat que hi ha gent que està aprofitant l’ocasió per a estafar als pegolins i les pegolines.
Notícia d’última hora. A darreres hores del matí de divendres el regidor d’Urbanisme, José Maria Ferrer, informava Ràdio Pego que s’està produint una estafa aprofitant que s’està notificant, per carta, els nous valors de cadastre.

Com operen? Una dona que parla castellà es presenta a les cases i al·lega que treballa a la Direcció Territorial de Cadastre i que necessita inspeccionar la casa.

Davant esta mentida l’ajuntament de Pego aclarix:

1- Que les cartes que s’estan repartint són amb acús de rebut i per tant, només l’han de signar i quedar-se amb el sobre que conté les noves valoracions cadastrals. NO NECESSITEN ENTRAR a les cases per a examinar res

2- Que les persones que les repartixen són treballadors de l’Ajuntament de Pego i tots parlen valencià.

3- Que ningú té dret, tot i que s’identifique com a treballadora de Cadastre, per a inspeccionar cap casa.

Des de la regidoria d’Urbanisme es recorda que si algú detectara este tipus d’estafa que ho comunique immediatament a la Policia Local o a la Guàrdia Civil.

D’altra banda, el regidor d’Urbanisme també apuntava a què aquelles persones que vullguen també poden passar per l’Ajuntament a arreplegar els nous valors cadastrals si és que no se’ls van descarregar telemàticament en la primera fase de notificacions.
517 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!