L’Ajuntament de Pego atorga la medalla de plata al cuiner Evarist Miralles Salvà

La corporació municipal ho va aprovar per unanimitat, per la seua trajectòria i mèrits aconseguits en el món de la cuina, tant en l’àmbit local com el nacional i l’internacional. La proposta va ser presentada per 27 d’abril de 2011 per l’ADL de Creama Pego en nom, tant de Creama Pego com de les Associacions d’Hostaleria i de Comerç de la localitat.
El 27 d’abril de 2011 l’ADL de Creama Pego registrava d’entrada, a l’Ajuntament de Pego, un document sol•licitant, en nom de Creama Pego i de les Associacions d’Hostaleria i Comerç de Pego, l’inici del procediment per a atorgar-li, a Evarist Miralles Salvà, la medalla condecorativa Vila de Pego en la categoria de Plata.




Dijous passat, 13 de desembre de 2012, pujava al plenari ordinari, eixa demanda que era exposada per la regidora de Comerç, Creama i Turisme, Pepa Sendra. Destacava que, “degut a la rellevància que han tingut els premis que ha obtingut en estos últims anys de la seua trajectòria com a cuiner, la medalla de plata seria un atorgament que podríem donar-li, no sols pels seus mèrits sinó també per la publicitat que ha donat, de tot bon cor, del poble de Pego”.

Recordava el portaveu del Bloc-Compromís, Àngel Sendra, quan Evarist Miralles no tenia clar cap a on encarar el seu futur professional i l’exregidor Joan Carles Cambrils el va encaminar cap a la cuina. Ho feia confiant que “esta medalla que anem a donar-li, servisca d’incentiu als joves de Pego perquè s’esforcen en agafar qualsevol línia professional i, a partir d’ahí, poder triomfar en el que faça falta”.

Des de Ciutadans de Pego, el seu portaveu, José Maria Ferrer, considerava que “la persona ho val” i “se l’ha de recolzar”. Reconeixia el portaveu de Ciutadans de Pego que “econòmicament no hi hagut possibilitats, però, en tota la resta, des de totes les regidories que s’ha pogut, l’hem recolzat”. Coincidia Ferrer en el desig que este reconeixement “servisca de model per a altres que puguen, en els mitjans ben escassos de què disposen, i en la seua tasca, aconseguir el que ha aconseguit Evarist”.

Des del PSPV es recolzava la proposta perquè es creu que “Evarist ha exercit de pegolí de pro on ha estat”. També lamentava el líder dels socialistes que “les condicions econòmiques, siguen les que són, i no s’haja pogut, des de l’Ajuntament d’alguna manera, promocionar-lo més, perquè hagués estat promocionar més el nostre poble, però, la seua tasca, la seua valia i el seu saber fer, està ahí”.

El PP manifestava que estaria bé “trencar el mite de què ningú és profeta en la seua terra, sent este uns dels casos”. Maite Ferrándiz, destacava que “és molt jove i té molts anys per davant i espere que no siga l’última medalla, que se li puguen donar altres dins el poble de Pego”.

Resumia la regidora de Creama, Comerç i Turisme que, “pels seus mèrits propis i pel que ens aporta a nosaltres com a pegolins i la satisfacció que podem comptar amb una persona d’este calibre, sí que se li hauria de donar la medalla commemorativa en la categoria de plata ‘Vila de Pego’”. Pepa Sendra agraïa el recolzament de tots els grups polítics a la proposta, que era aprovada per unanimitat.



501 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!