L’Ajuntament de Pego admetrà fins a dissabte a les 13h., confirmacions d’adhesió al pla de pagament als proveïdors

Atenent que el consistori està obert dissabtes de 10 a 13h. Així, els proveïdors que encara no hagen confirmat la seua adhesió al pla podran fer-ho, presencialment, hui divendres fins a les 14h. i demà dissabte de 10 a 13h. Telemàticament tenen de temps fins diumenge 22 d’abril. A data de hui, al voltant de 400 factures encara no han estat confirmades per part de diferents proveïdors.
Des del 2 d’abril els proveïdors de les Entitats Locals han tingut temps per a comunicar, als diferents ajuntaments que tenen factures pendents de pagament amb ells, que les volien cobrar, atenent al mecanisme extraordinari de Pla de Pagament obert pel Govern. El termini per a fer-ho presencialment finalitzava oficialment hui divendres, 20 d’abril, tenint en compte que els ajuntament solen estar oberts de dilluns a divendres. No obstant això, hi ha Entitats Locals que els dissabtes de matí també obrin, com és el cas de l’Ajuntament de Pego. És per això que els proveïdors de l’Ajuntament de Pego tenen fins a demà dissabte per a confirmar la seua adhesió al pla de pagament, atenent que el consistori obri les seues portes els dissabtes de matí de 10 a 13h. Durant eixes tres hores la persona que estiga de guàrdia facilitarà als proveïdors que es presenten al consistori la documentació a complimentar per a adherir-se al pla de pagament.

El consistori pegolí va presentar una relació de 2.867 factures per a pagar a 346 proveïdors amb un muntant total de 3.878.662 euros. Cap a les 10:30h., d’este matí de divendres, 20 d’abril, al voltant de 400 factures encara no havien estat confirmades per part de diferents proveïdors.

El pla de pagament a proveïdors portava implícita la comprovació, per part dels proveïdors, de la seua inclusió en la relació de factures remesa al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques per part de l’Ajuntament de Pego i de qualsevol altre ajuntament i, a més, els proveïdors també havien de donar conformitat al seu cobrament a través del mecanisme habilitat per l’Estat per al pagament de les factures.

El proveïdors que hagen optat per confirmar la seua adhesió al pla de pagament telemàticament, és a dir, a través de la pàgina web de l’Agènci Tributària, www.agenciatributaria.es, tenen fins al diumenge 22 d’abril. Estos s’hauran d’identificar mitjançant certificat digital d’usuari emés per alguna de les autoritats de certificació admesa per l’Agència Tributària, per exemple, el DNIe i els emesos per la Fàbrica Nacional de la Moneda y Timbre (FNMT).

La informació que necessita aportar el proveïdor o la proveïdora en qualsevol de les dos vies és:
– Número de Compte Corrent (es facilitarà el CCC o l’ANAVEN i, en cas de comptes internacionals, el BIC).
– Import de la factura pendent de pagament.

En cas de no comunicar l’adhesió al pla de pagament, els proveïdors no cobraran per esta via i és que la sol•licitud de certificació individual presentada pels proveïdors davant de l’entitat local implica l’acceptació per part d’estos d’acudir al procediment.

Hi ha més informació a la pàgina web de l’Ajuntament de Pego, www.pego.org


492 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!