L’Ajuntament de l’Atzúbia-Forna reedita els ‘Concerts d’estiu’ al Castell de Forna

Els diumenge 26 de juliol, 2 d’agost i 9 d’agost, amb les actuacions de Foro Jazz Trio amb la cantant Celia Mur; el quartet de corda Cuarteto Ripieno i Lolo Garcia Quartet, respectivament. Els concerts començaran a les 20h. Tenen un preu de 8€.
En arribar l’estiu, sobretot quan el sol comença a retirar-se, una de les coses que més gust dóna és eixir al carrer, baixar a la mar o acudir a una terrassa per a refrescar-se. En este context, un any més l’Ajuntament de l’Atzúbia-Forna organitza, en els mesos de juliol i agost, els “Concerts d’estiu” al Castell de Forna.

Este format permet combinar diverses coses: música en directe, capvespre al ras i, a més, en un espai molt especial com és el Castell de Forna, declarat Bé d’Interés Cultural, amb categoria de Monument, perquè és una de les fortificacions medievals millor conservades de la Comunitat Valenciana.

El Castell de Forna respon a un model de fortificació utilitzada fonamentalment per a ser residència senyorial, però sense perdre les seues característiques de fortificació. Per això, i sobretot, pel seu esplèndid estat de conservació, este castell és referència de primera ordre en la castellologia provincial i autonòmica.

Així, en este indret privilegiat enguany es podrà gaudir de tres actuacions musicals es duran a terme a l’interior del castell, amb un aforament reduït de 100 persones i amb un preu de 8 €. Tots estos concerts seran a les 20h.
Diumenge 26 de juliol actuarà el grup Foro Jazz Trio amb la cantant Celia Mur; diumenge 2 d’agost el quartet de corda Cuarteto Ripieno; i, finalment, diumenge 9 d’agost, Lolo Garcia Quartet.

L’adquisició de les entrades es pot fer anticipadament a les dependències de l’Ajuntament de l’Atzúbia-Forna (tel. 965571358).
608 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!