L´Ajuntament cedeix terrenys per a investigació ecològica

L´ajuntament de Pego ha informat que ha adjudicat al grup arrosser Les Tanques l´espai necessari per a construir un centre d´experimentació de cultius ecològics dins el parc natural de la Marjal. La parcel·la, amb una extensió de quasi 1.700 m2, s´ubica dins de la zona on l´Equip de Govern pensa construir el Centre de Recepció del Parc Natural.
Mitjançant d’aquesta adjudicació, que s´ha realitzat per concurs amb plica en sobre tancat, sent la SAT l´única agrupació interessada en el procés, el grup Les Tanques alçarà en la partida Racons un hivernacle que es convertirà en un centre d’investigació en el terreny dels productes ecològics. D’entre ells es primarà l’estudi de l’arròs que des de fa deu anys s´elabora de manera ecològica al Parc Natural de Pego.

Per a l’Alcalde de Pego, el popular Carmelo Ortolà, el fet “és un pas a sumar en el camí de construcció del Centre de Recepció del Parc Natural de la Marjal, ja que l’hivernacle es convertirà en la primera construcció que s’alçarà en eixe centre”. Paraules que fan referència al projecte de l’Equip de Govern de construir en la partida Racons on se situarà l’hivernacle, un espai on poder atendre als visitants que anualment acudeixen al Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva. Aquest centre estaria integrat per diversos edificis com un museu dedicat íntegrament al Parc, una sala d’audiovisuals o un bar, a més de l’hivernacle que ara es construirà.

De moment aquest projecte d´hivernacle ha de ser ratificat en el proper plenari de febrer per l´equip de govern per donar-li així, definitivament, llum verda al projecte presentat per Les Tanques.
254 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!