L´Agrupació Musical de Pego recupera el concert de primavera

Per a què els i les integrants de l´agrupació musical no perden el ritme de treball i siga més fàcil i estimulant realitzar concerts, la directiva actual ha decidit reincorporar a la seua programació el concert de primavera. Dissabte a les 10.30 de la nit al Teatre Municipal està tot el poble convidat. Feia anys que no es realitzava aquest esdeveniment a Pego. No és que siga estrany, sinó que s´havia decidit suspendre perquè hi havia altres activitats que tenien preferència. Parlem del Concert de Primavera que oferirà aquest dissabte a les 10.30 de la nit l´Agrupació Musical de Pego al Teatre Municipal.

S´ha decidit reprendre aquest esdeveniment perquè el temps entre el concert de fi de curs, el de Santa Cecília, a gener i el Concurs de Música Festera, a juny, hi havia 6 mesos sense activitat pública que repercuteix de manera negativa en l´agrupació, en els músics, els socis i l´audiència, com explicava a Ràdio Pego el president de l´agrupació, Llorenç Seguí.

El programa del Concert de Primavera barreja música de compositors valencians, en la primera part i autors de banda ben importants dels EEUU i Europa, en la segona part. Les obres seleccionades pel director i també compositor Enrique Alborch, veí de Castelló de Rugat i titulat superior de música en l´especialitat de Trompeta, pretén oferir un repertori totalment diferent al que serà el concert de juny, dedicat exclusivament a la música festera.

Fent referència a aquest IV Concurs de Música Festera de Pego, organitzat per la filà Feixucs i enguany dedicat a la marxa mora, ja té finalistes. El jurat, composat per Dani Ferrero, Rafa Montllor Grau i el pegolí Manolo Quinto Mengual, han decidit que “Islam”, “Moros” i “33 d´Edit” lluitaran per a aconseguir el primer premi d´aquesta competició que es decidirà el 16 de juny.
393 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!