L’agenda del cap de setmana…

Aquesta vesprada es reprendrà la programació dels actes commemoratius del Dia del Llibre, organitzats per la regidoria de Cultura. A les sis i mitja, a la Casa de Cultura es lliuraran els premis del Concurs Joves Lectors i també hi haurà un contacontes amb titelles.

Un poquet més tard, a les set, es donarà pas a la presentació en societat de l’associació Visibles-Col·lectiu LGTBI+ Pego. Es farà una xerrada amb espai per al debat, en què participarà el periodista i presentador d’Àpunt Directe, Juan Nieto Ivars.

I, el dissabte, jornada de reflexió, recordem, per a les eleccions generals i autonòmiques, hi haurà activitats dirigides al públic infantil al passeig Cervantes. A les 10 del matí es farà un taller de pintacares, amb l’actriu Estrella Garcia.

A les onze i mitja es presentarà el llibre “Ursu, l’elefant blanc” i a les dotze del migdia actuaran Pep Gimeno, “Botifarra”, i Pere Ródenas. Ja de vesprada, a les cinc, tindrà lloc un contacontes amb titelles i a les sis es presentarà el llibre “El Gat”, a càrrec del seu autor, Joan Guerola.

Per a posar fi als actes del Dia del Llibre, a les sis i mitja, al passeig hi haurà una actuació del grup de teatre infantil Trobaversos, amb l’espectacle musical “Canta, juga, balla… poesia!”.

857 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!