L’agenda cultural del proper cap de setmana


El nostre repàs de l’agenda cultural ens acosta al cap de setmana , que està farcit d’actes de tota classe i per a tots els gustos. Però abans esta vesprada hi ha una reunió de l’associació de mestresses de casa al teatre municipal a partir de les 5 de la vesprada i on estarà convidat la secretària del poble.

Ja demà pel matí es reunirà el jurat del certamen internacional de Pintura Vila de Pego. El divendres per la nit actuaran 21 col•lectius i persones de Pego i la Marina en una gala que s’iniciarà a les 22.00 hores al Teatre Municipal i de la qual ja estan esgotades totes les entrades. La gala pretén recaptar diners per a restaurar l’ermita de Sant Miquel.

El dissabte al llarg del cap de setmana és celebrarà la trobada de joves de la Marina Alta a l’institut Enric Valor. Entre les distintes activitats destaquen la taula rodona a les 12 del migdia i la xerrada que farà a les 18.00 hores la prestigiosa l’escriptora de Gata i membre del Col•lectiu Compromís pel Territori, Carme Miquel. En la seva intervenció presentarà la Carta per la Terra. Per la nit, nit de rock al poliesportiu amb Lilit i Dionis, Epidemia, Desgavell i Sva-ters.

També a la nit del dissabte, però en aquest cas al poliesportiu La trilladora, les dos filaes capitanes per a 2006 presentaran al seus màxims representants. A més a més aquest cap de setmana també es celebren a Pego els tradijocs. Tota aquesta informació l’ampliarem el proper divendres a l’informatiu de Ràdio Pego.

També per a aquest cap de setmana hi ha previstos tres autobusos que aniran divendres i dissabte a la Fira Alicante Calidad. Un d’ells està organitzat per les mestresses de casa, els altres dos pel Ceam. Per a més informació adreçar-se a aquestes associacions. L’autobús serà gratuït a l’igual que l’entrada i els tiquets per dinar.
379 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!