La Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes denuncia i lamenta el tancament de les ràdios municipals

Exigeixen als governs locals coherència a l’hora de prendre decisions. “Fem teixit social, agrupem un fum de col•laboradors del poble que fan de la ràdio la seua passió, en números, una ràdio dóna molt més que uns números que no quadren i no precisament per la gestió d’una emissora local”, assenyalen des de la XEMV.
El passat divendres, representants de diferents ràdios municipals, totes elles pertanyents a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV), es reuniren a l’Eliana per tractar la situació per la qual travessen el centres emissors. Malauradament, la reunió es va emmarcar en un context negatiu per la situació de les nostres ràdios municipals. Els tancaments de ràdios municipals i acomiadament de treballadors com ara Aldaia i Albal i la difícil situació que pateixen altres, fou el punt principal de l’ordre del dia que tractaren les emissores assistents.

“No podem més que denunciar i lamentar que companys i companyes no estiguen ja amb nosaltres en este camí de la defensa de la informació de proximitat. Els governs tallen per una cosa tan essencial com la comunicació local”, afirmen des de la XEMV.

Les ràdios congregades no entenen el perquè dels tancaments. “Fem teixit social, agrupem un fum de col•laboradors del poble que fan de la ràdio la seua passió, en números, una ràdio dóna molt més que uns números que no quadren i no precisament per la gestió d’una emissora local”, assenyalen des de la XEMV.

No obstant això ,i tot i els impediments, els tècnics presents en la trobada es comprometeren a seguir col•laborant i defensant les ràdios mitjançant reunions periòdiques i intercanvi d’experiències. En el cas d’alguna que continua en este conveni de col•laboració enguany compleix 20 anys en antena.
451 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!