La Xarxa de Dones de la Marina Alta se suma a la nova ‪#‎Alertafeminista‬

La Xarxa convoca a totes les persones i associacions que defensen els drets de les dones a decidir sobre la seua maternitat, concentrar-se davant l’Ajuntament de Pedreguer, a les 20h., el dia que el Consell de Ministres aprove enviar al Parlament la Llei Gallardón de l’avortament (dia encara per determinar).
La contrareforma del Ministre Gallardón per suprimir l’actual Llei de salut sexual i de protecció dels drets reproductius de les dones, està a punt de fer un nou pas en el seu camí cap a l’aprovació al Congrés. Des de la Xarxa de Dones de la Marina Alta advertixen que el Govern està accelerant els tràmits “i qualsevol Consell de Ministres previst durant el mes de juliol pot acordar la seua tramitació al Parlament on la majoria absoluta del PP li donarà l’aprovació definitiva”.

Al blog de la Xarxa de Dones de la Marina Alta podem llegir que “La controvèrsia i contestació social que ha provocat la llei de Gallardón contra l’avortament, ha anat retardant-la durant mig any. Però una vegada transcorregudes les eleccions europeus, fets uns simples retocs de maquillatge, aconseguit el vist-i-plau del Consell General del Poder Judicial (per una minoria simple de 10 vots a favor, vuit en contra i tres abstencions), amb els perceptius vist-i-plaus del Consell Fiscal i del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, i arribat oportunament l’estiu, sembla imminent que la contrareforma continuarà el procés de tramitació”.
“El moviment feminista està en Alerta (#alertafeminista) i ens anima a seguir mobilitzant-nos per frenar aquesta nova llei que vulnera els drets de les dones a decidir sobre la nostra maternitat, atempta contra la salut pública i soscava els avanços en equitat de gènere de les últimes dècades”, declaren des de la Xarxa de Dones. Qui expliquen que s’estan proposant concentracions per al mateix dia que el Consell de ministres tramite la contrareforma de l’avortament. Unes concentracions a les que se suma la Xarxa de Dones de la Marina Alta.
Així, La Xarxa de Dones de la Marina Alta se suma a esta nova Alerta Feminista i convoca a totes les persones i associacions que defensen els drets de les dones a decidir sobre la seua maternitat, a concentrar-se a davant l’Ajuntament de Pedreguer, a les 20h, el dia que el Consell de Ministres aprove enviar al Parlament la llei Gallardon contra la, encara en vigor, “Llei de salut sexual i reproductiva i d’interrupció voluntària de l’embaràs”.

Les dates previsibles són el divendres 18 o el 25 de juliol, o l’1 d’agost.
575 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!