La xarxa d’alcaldes de la Marina Alta es reunix amb el secretari d’estat i la consellera d’infraestructures a Dénia

A les 13h., estava previst que començara la trobada a l’Ajuntament de la capital comarcal on el secretari d’Estat d’Infraestructures, Transport i Habitatge, Rafael Catalá, informarà als alcaldes de la comarca, entre ells el de Pego, si s’està complint el protocol d’actuació del tren de la costa que hauria d’unir Gandia i Dénia.
Hui divendres ha tingut lloc a Dénia una reunió entre el secretari d’Estat d’Infraestructures, Transport i Habitatge, la consellera d’Infraestructures i la Xarxa d’Alcaldes, a la que hi ha acudit el màxim representant pegolí, Enrique Moll. L’objectiu d’esta reunió ha estat aclarir si s’està complint el protocol del tren de la costa que hauria d’unir la Safor amb la Marina Alta i viceversa.

La visita del secretari d’Estat d’Infraestructures, Transport i Habitatge, Rafael Catalá Polo a Dénia és una promesa que este va fer a l’alcaldessa de la capital comarcal en el transcurs d’una reunió a Madrid. Finalment ha arribat la data, des de les 13h., al saló de plenaris de l’Ajuntament de Dénia, Catalá conversa amb la Xarxa d’Alcaldes de la Marina Alta per a donar a conèixer els avanços en el projecte del tren Gandia-Dénia.

A la reunió, també ha assistit l’altra part de què depèn el reivindicat enllaç ferroviari, el Consell. La consellera d’Infraestructures, Isabel Bonig ha estat present en esta reunió.

En principi esta trobada a tres bandes hauria de servir per aclarir si s’està complint el protocol i, sobretot, els terminis del conveni que, per a posar en marxa el Tren de la Costa, van firmar a l’octubre del 2011 el Ministeri de Foment i la Generalitat.

De moment, s’ha adjudicat la redacció de l’estudi informatiu i de l’estudi de viabilitat economicofinancera de la línia ferroviària.
750 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!