La web de Ràdio Pego, més completa

Esta casa continua apostant per allò digital per a completar el seu servei. Així, si l’any passat incorporàvem fotos a les notícies de la web, podíem consultar els avisos municipals o podíem accedir a l’audio d’alguns dels programes de producció pròpia. A partir d’ara ja es poden descarregar tots els programes de col·laboradors de la graella.
En l’últim any i escreix Ràdio Pego ha posat l’accelerador digital, sempre tenint en compte les seues possibilitats. Des d’aleshores ençà ha millorat la seua pàgina web aportant detalls imperceptibles a simple vista, però que milloren el seu ús i la seua presentació. Ha incorporat avisos municipals, la graella de programació perquè tot el món puga consultar-la. També té les tarifes de publicitat a un clik de les empreses interessades. L’oratge diari que ofereix Aemet. Ha afegit l’espai ‘Cartes a Ràdio Pego’ perquè la gent puga fer-nos arribar articles d’opinió i així enriquir punts de vista sobre temes diversos. També hem incorporat fotografies per il·lustrar les notícies de les que informa Ràdio Pego.

Cada dilluns, dimecres i divendres, enllacem les notícies que es publiquen a la web al nostre perfil facebook per fer-les arribar a més gent.

Per començar l’any amb bon peu, Ràdio Pego et regal la possibilitat de què escoltes o descarregues els diferents programes de la nostra graella de programació. Amb esta nova opció intentem estar cada cop més a prop teu i així premiar eixa fidelitat. Així, des de ja mateix, en la secció ‘Descàrregues’, pots accedir a l’audio de: A tir de pedra, Calaix de sastre, Dorsal 19, El racó del tio Canya, Esports a Ràdio Pego, L’hora de la veritat, L’hora de Pade, La base en joc, La manta al coll, La mosca cojonera, La teua veu, Paraules en silenci, Pego, París i Londres i Tota una vida.

Gràcies per ser estar ahí de part de tot l’equip de Ràdio Pego, la teua veu.
286 Visites

Deixa un comentari