La visita dels representants territorials de CEAM deixa bones perspectives

Els representants van visitar distintes infrastructures que podrien albergar un nou CEAM. La resposta final, però, ha de vindre dels alts càrrecs de la Direcció Territorial.
Ahir pel matí visitaven Pego dos representants de la Direcció Territorial de CEAMs i Residències per a comprovar in situ la situació en la que es troba el Centre de Majors de la localitat després de les queixes realitzades pel Regidor de Serveis Socials al voltant de la falta d’espai de l’actual centre del CEAM, ja que com apuntava Àngel Sendra, aquest va quedant-se menut perquè cada vegada hi ha més membres.

Sendra es va mostrar satisfet amb la visita que a més d’aturar-se al CEAM, van estar visitant “diferents infrastructures municipals i terrenys per tal d’ampliar o efectuar una nova obra del que és el CEAM”. Així, el que “hem demanat a estos tècnics que valoraren el que nosaltres els oferíem per part d’ampliar i ells han donat un positiu perquè la documentació que els està arribant és molta.”

De tot el que han vist els tècnics de la Direcció Territorial de CEAM han estat els baixos dels Habitatges de Protecció Oficial, una infrastructura que assenyalava el regidor de l’àrea “està mig feta i aleshores l’aportació monetària és menor i és més fàcil adaptar-ho”. Siga on siga, Àngel Sendra asseverava que “el que volem nosaltres és que es faça”.

A la pregunta de si ahir es va produir una resposta en ferm a les demandes de l’Ajuntament de Pego sobre la construcció d’un nou CEAM o l’ampliació de l’actual, Àngel Sendra feia notar que les persones que van visitar el municipi “no deixen de ser tècnics, aleshores un tècnic no pot donar un compromís ferm, però com són tècnics superiors sí que estan molt a prop de qui pot donar el compromís ferm, ja que són els que fan les propostes relatives a les necessitats”. La seua resposta ha estat “afirmativa”, però s’espera la resposta definitiva.

554 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!