La Unió demana un canvi en la política agrària valenciana

Amb una concentració a les portes de la Conselleria d’Agricultura la Unió de Llauradors demana, una vegada més, un canvi en la política agrària valenciana. Les portes de la Conselleria han estat tancades i custodiades per la policia, tot i que la concentració de l’organització agrària era pacífica. Un autobús partia aquest matí des d’Ondara cap a València amb part dels llauradors de la Marina Alta que formen part de l’organització agrària La Unió per tal de sumar-se al nombre de manifestants que han protestat aquest matí davant les portes de la conselleria d’agricultura denunciant la política agrària del Consell.

Explicava Carles Garcia, secretari comarcal a la Marina Alta de La Unió que la concentració “ha estat bastant animada” i que “hi hagut bastant gent concentrada”. Destacava també que “les portes de la Conselleria han estat tancades i estava la policia davant”, una qüestió aquesta que sorprèn als assistents ja que la concentració és pacífica.

La Unió ha dut endavant aquesta mobilització perquè no està d’acord amb la política agrària impulsada pel Consell. Algunes de les qüestions per les que es concentraven aquest matí a València llauradors de la Marina Alta –i la resta dels presents-, les explicava el propi secretari comarcal de La Unió, Carles Garcia, “la taronja està pràcticament sense preu, els comerciants fan el que volen i no estan comprant res i el que compren ho compren sense preu. Això també passa en altres sectors com el raïm per a vi, l’oli i la majoria de coses que els preus no pugen, sinó tot el contrari.” A més, però apuntava Garcia que “la Conselleria està donant moltes més facilitats als grans, a les grans finques, a les indústries… i als llauradors no els donen diners per a quasi res”. És per això que La Unió s’ha concentrat avui davant les portes de la Conselleria d’agricultura.

460 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!