La Trobada es puja al tren de les noves tecnologies

Agafant el “m’agrada” del facebook ha elaborat el vídeo promocional de la XXVII Trobada de la Marina Alta que té lloc el dissabte, 26 de maig, al Poble Nou de Benitatxell sota el lema ‘Sí, al valencià’.
A la primavera torna a florir, per XXVII any consecutiu, La Trobada d’Escoles en Valencià de la Marina Alta. Enguany sota el senzill lema de ‘Sí, al valencià’. Per a anunciar esta esperada cita comarcal en este 2012 la cappev, l’organitzadora de la Trobada, ha elaborat un audiovisual en el que el fil conductor és el ‘M’agrada’ del facebook. Amb ell ens hem assabentat de coses com que “la cappev organitza la trobada perquè ens agrada. Ens agrada traure al carrer l’escola que fem dia a dia, l’escola compromesa, l’escola en valencià”, en paraules del President de la cappev, Jaume Fullana.

La Trobada agrada als pares i mares fomenta “una escola de qualitat” per als seus fills i filles. I a ells i a elles, als i les alumnes els agrada La Trobada “el valencià”, “la tirolina i els jocs esportius”, “la meua escola i els meus mestres”, “els tallers i les seues activitats”.

Enguany la XXVII Trobada de la Marina Alta es desenvolupa a Poble Nou de Benitatxell i està previst que de 10 a 14h., hi haja exposicions, tallers, espai del llibre, animacions i esport al carrer, entre d’altres activitats. Després de dinar, a les 17h., tindrà lloc la cercavila sota el lema ‘Sí, al valencià. No a les retallades!’ per a continuar manifestant el malestar de la comunitat educativa envers les polítiques del Consell i del Govern Central.

A partir de les 17:30h., tornaran als carrers de Benitatxell els tallers, l’animació, el festival de la cançó i, ja per la nit, sopar al carrer. Després de reposar forces, a partir de les 22:30h., tindrà lloc el concert de la Gira amb les actuacions d’Al Tall, Aspencat i Dubte.

470 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!