La Tourist Info de Pego i Les Valls obri les seues portes el dissabte

Dins la iniciativa que ha organitzat la xarxa Tourist Info ‘Sigues turista a la teua ciutat’ com a avantsala de la VII Fira Internacional del Turisme a la Comunitat Valenciana, a la que també assistirà Pego i Les Valls.
La jornada de portes obertes de l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls que tindrà lloc aquest dissabte, 19 de febrer, des de les 10 del matí fins a les 14 hores, s’emmcarca en el programa de portes obertes ‘Sigues turista a la teua ciutat’ que organitza la Xarxa Tourist Info com a avantsala de la VI Fira Internacional del Turisme de la Comunitat Valenciana (TCV). La Conselleria de Turisme promou aquesta iniciativa per a apropar la realitat turística valenciana a la ciutadania valenciana, convidant-los a posar-se, per un dia, a la pell del turista i gaudir dels magnífics atractius i ofertes dels nostres municipis.

Mari Nieves Mayor, tècnica de Turisme de Pego i Les Valls comentava que “volem implicar també a la població local […] per a què siguen també turistes a la seua ciutat perquè les oficines de turisme no només serveixen per als turistes sinó que nosaltres mateixos som turistes”.

Les oficines, en col•laboració amb les seues corporacions locals i empreses del sector, ofereixen, al llarg de l’any, des d’excursions de muntanya fins a visites a monuments arran de mar, nuclis històrics, rutes amb bicicleta, Parcs Naturals, turisme local, oficines Tourist Info, guies de turisme, vies verdes, museus de portes obertes, visites teatralitzades, visita nocturna amb lluna plena i molt més. Per a donar a conèixer tot això, l’oficina de Turisme de Pego ha volgut fer jornada de portes obertes i així convidar a la gent de Pego i Les Valls a conèixer l’oficina per dins “com estem distribuïts dins l’oficina, quins serveis donem, quines activitats realitzem des d’ací, quins fullets tenim, quina promoció donem a les empreses turístiques, als comerços, els souvenirs que tenim ací”, entre altres.

El cert és que solem pensar que ho sabem tot sobre el nostre poble i les seues rodalies, tot i que normalment és sorprenent com, si t’apropes un poc més, sempre descobreixes coses noves.

En la jornada de portes obertes des de l’Oficina de Turisme també es vol “donar a conèixer que implica tenir la Q de Qualitat; quins serveis donem i quines activitat organitzem i promocionem. A més, també donar a conèixer que Pego és un municipi turístic i municipi turístic familiar el que vol dir que podem oferir coses a fer per ací a les famílies de Pego i les Valls”.

Per a més informació sobre com participar a la jornada de portes obertes de la Tourist Info de Pego, podeu fer-ho acudir directament a l’oficina turística organitzadora o bé seguir l’activitat mitjançant la Pàgina oficial de Facebook de la Tourist Info de Pego i Les Valls.
485 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!