La Tourist Info a les portes de l´Ajuntament

El consistori pegolí compta des de fa unes setmanes d´una finestra interactiva d´informació 24 hores sobre diferents serveis que ofereix Pego, L´Atzúbia-Forna, La Vall de Gallinera, La Vall d´Alcalà i La Vall d´Ebo. Només cal prémer la pantalla tàctil per accedir al contingut que desitges. Des de la regidoria de promoció econòmica i turisme de Pego i la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, L’Atzúvia i les Valls es continua pensant en opcions de futur que enriquisquen i revitalitzen Pego. Per això, s’ha instal·lat un punt d’informació turística, comercial i institucional a la porta de l’ajuntament de Pego.

Esta finestra interactiva “Tourist Info 24 hores” és una pantalla tàctil amb informació d’allotjaments, bars i restaurants, transports, festes, comerços, etc. de Pego, L’Atzúvia-Forna, La Vall de Gallinera, La Vall d’Alcalà i La Vall d’Ebo. Es podrà consultar les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, encara que l’oficina de turisme i l’ajuntament estiguen tancats. És un sistema de fàcil utilització, molt intuitiu, on únicament s´ha de tocar amb el dit el cristal de la finestra, com un caixer automàtic.

La farmàcia de guàrdia o l´horari dels autobusos es poden consultar també en aquesta pantalla interactiva que pot llegir en valencià i en castellà, de moment, tot i que es pensa ampliar a altres idiomes com són l´anglès, alemany i francés. També s’afegirà un apartat institucional, en el qual es posaran anuncis municipals, bàndols i tota la informació referent a l’ajuntament, d’interès per al poble.

Ara està de proves i és un programa dinàmic, és a dir, es pot actualitzar contínuament i modificar on-line. Així que des de la regidoria i des de la Tourist Info es convida a tots i totes a que si tenen alguna suggerència es posen en contacte amb l’oficina de turisme.
429 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!