La tempesta elèctrica deixa sense emissió Ràdio Pego

Els raigs i trons d’aquesta matinada a Pego han provocat, com sol ser habitual el poble sense llum i han ocasionat que, de nou, Ràdio Pego es quede sense emissió des de primeres hores del matí. A hores d’ara s’està intentant reparar. L’intent de reparació d’avui ha estat infructuós i és per això que s’ha suspés la programació de, com a mínim hui i demà de matí.

Aquesta matinada molts pegolins i moltes pegolines s’hauran despertat pel soroll de la pluja, que queia amb força i, que s’ha acompanyat per una potent tempesta elèctrica que ha deixat caure llamps ben aprop de Pego. Les conseqüències són bastant conegudes per la població. La més immediata, l’apagada elèctrica que sol fer estralls entre els aparells que s’alimenten de la llum.

Ràdio Pego no és una excepció i, de nou, en aquesta ocasió la tempesta ha provocat que les antenes hagen deixat de funcionar a causa de l’avaria dels aparells que els donen vida i, conseqüentment, la ràdio municipal s’ha quedat sense emissió durant tot el dia d’avui dilluns. Els serveis tècnics de l’Ajuntament de Pego han estat intentant solucionar el problema durant bona part del matí, però no l’han pogut solucionar perquè necessita la reparació d’un especialista. Demà s’intentarà continuar amb les reparacions per a localitzar el problema i poder arreglar-lo.

Així les coses, des de la Regidoria, la Direcció de Ràdio Pego i de tot el cos tècnic de l’emissora municipal, demanem disculpes a tota la nostra audiència. I expressem sentir-nos realment dolguts i dolgudes per aquests transtorns.

D’altra banda, assenyalar que l’Agència Estatal de Meteorologia té activada, des de les 7 del matí i fins les 11h., l’alerta taronja per pluges al litoral nord d’Alacant, el que es tradueix en què, en una hora poden caure 40mm o 150mm en 12 hores. Aquesta alerta es torna a activar des de les 13h de dimarts fins les 00:00h. de dimecres. En aquesta ocasió poden caure 40mm en una hora o 130mm en 12 hores.
365 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!