La situació econòmica obliga a l’Ajuntament de Pego a suprimir l’autobús gratuït de Tots Sants

Aquest servei va ser instaurat fa uns anys pel consistori pegolí per tal de facilitar l’accés al Cementeri Municipal els dies previs a Tots Sants, però enguany la coincidència de diversos factors, entre ells l’econòmic, però també el llarg pont i l’escassa utilització del servei han provocat la supressió del servei. El Cementeri Municipal estarà obert de dissabte a dimarts de 8 del matí a 19h.
La major part de les mirades aquest cap de setmana se centren en l’organització i el desenvolupament de la VIII Fira de Comerç de Pego. No obstant, hi ha un altra cita que farà que, si no totes, quasi totes les famílies de la localitat, durant aquest cap de setmana passen pel Cementeri Municipal.

I és que l’1 de novembre és Tots Sants, la diada dedicada als difunts. Una jornada en què els cementeris reben moltíssimes més visites de les habituals. Un moment per arreglar les tombes i nitxos dels ésser volguts i, sobretot, un moment per a recordar, exteriorment, l’estima per aquells i aquelles que ja no estan en vida entre nosaltres.

Fa uns anys, per tal de facilitar l’accés al Cementeri a tota la població, però sobretot, a la de més edat, l’Ajuntament de Pego va habilitar un autobús gratuït que pegava la volta al poble en una freqüència determinada. Enguany, diverses circumstàncies han provocat que el consistori suprimisca aquest servei. Així, a la situació econòmica per la que travessa l’ajuntament se li ha afegit que Tots Sants cau dimarts i el servei hauria de cobrir massa dies. Finalment, el regidor de cementeri, Pasqual Garcia, reconeixia l’escàs ús del servei per part de la ciutadania, el que dóna una major consistència a la decisió presa pel govern pegolí.

El Cementeri Municipal estarà obert, de dissabte 29 d’octubre a dimarts 1 de novembre, des de les 8 del matí a les 19h.
563 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!