La secretària autonòmica d’Esport visita les obres del recinte multiesportiu de la Trilladora

Niurka Moltavo s’ha desplaçat fins a Pego per a veure la marxa d’aquestes futures instal•lacions esportives finançades pel Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana. L’esportista i secretària autonòmica d’Esports manifestava la importància de dotar d’infrastructures esportives els pobles.
El 12 de gener començaven els moviments de terra de la futura zona multiesportiva de la Trilladora, una ampliació de 3.420 m2 del que actualment ja existeix allí. Aquest projecte està inclòs en el Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana impulsat per la Generalitat Valenciana i el seu cost és de 527.763 euros i una previsió d’execució de 5 mesos. L’empresa que ha guanyat el concurs d’adjudicació i per tant, que està executant les obres és COESMI. Fa dues setmanes se signava l’acta de replanteig entre representants de la Generalitat, de l’Ajuntament de Pego i l’empresa constructora. Avui, 31 de gener, la secretària autonòmica d’Esport, Niurka Montalvo, visitava les obres.

Quasi a les 12 del migdia arribava a les portes de l’Ajuntament de Pego Montalvo, que era rebuda per gran part de la corporació municipal. La visita ha començat al despatx de l’alcalde on se li han mostrat els plànols del projecte, que ha comentat el mateix alcalde, Carmelo Ortolà, destacant que es tracta d’una “ampliació d’instal•lacions esportives que ja té l’ajuntament amb la finalitat de tenir una pista polivalent i poder unificar la zona esportiva”. Apuntava Ortolà que s’està en fase de moviment de terra i que el temps d’execució previst és de 5 mesos.

Manifestava la secretària autonòmica d’Esports que “és important dotar d’infrastructures”, ja que destacava que “les estructures esportives estan sent molt demandades de forma generalitzada, ja que la pràctica esportiva s’està convertint per sort en una cosa habitual”.

Abans d’abandonar el despatx de l’alcalde, Niurka Montalvo deixava constància de la seua visita al llibre d’Honor de l’Ajuntament de Pego, una dedicatòria com a secretària autonòmica d’Esports.

Després la comitiva es desplaçava fins a la Trilladora per a poder veure la marxa de les obres d’ampliació de la zona esportiva de dit complex.
516 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!