La rotonda de l’Atzúvia realitzada per parcs i jardins

El regidor de Parcs i jardins, el socialista Andreu Dominguis matisa a l’alcalde a l´afirmar que una de les noves rotondes ha estat realitzada des de l’ajuntament el que ha suposat que el seu cos siga inferior a 5.000 euros.
El regidor de Parcs i jardins, el regidor socialista Andreu Dominguis, ha reivindicat l’autoria de la rotonda de l’Atzúvia que ha costat menys dels 5.000 euros, quantitat que va anunciar el passat divendres l’alcalde, el popular Carmelo Ortolà, al fer una valoració de la tasca realitzada per la Regidoria d´Obres i Serveis. Dominguis ha explicat que la rotonda disposa de reg a goteig i pedra per a evitar que els vehicles rellisquen quan ploga.

La majoria de les plantes han estat arreplegades d’altres llocs, com és el cas de la palmera del pati del col•legi Carolina Sala, que havia de ser desplaçada forçosament per les futures obres del centre educatiu. L´acabat final de la tercera nova rotonda, situada a l´entrada del poble des de la carretera d´Oliva, encara no se sap si s´adjudicarà a una empresa privada per a què la faça o s’encarregarà a Parcs i Jardins perquè és més barat segons Dominguis.

396 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!