La revista d´Amadem arriba al nº 10


Aquesta setmana la revista trimestral de l´Associació d´Amics de la Marina Alta d´Ajuda als Malalts Mentals distribueix el nº 10. En portada, el reflexe de la trajectòria de la edició. Aquesta revista està escrita pels usuaris de l´Associació i és distribuïda a la Biblioteca Municipal.

El projecte de revista trimestral d´Amadem, de l´Associació d´Amics de la Marina Alta d´Ajuda als Malalts Mentals va nàixer ara fa dos anys i mig. Els usuaris són els artífex de què encara continue al carrer, arribant, aquesta setmana al nº10. La portada reflexa la trajectòria que ha tingut fins al moment aquesta edició. En ella es poden veure les diferents portades que s’han succeït fins avui i que han estat aportació dels propis usuaris. Justinià Alemany, un dels membres del comitè de redacció de la revista comenta la importància del fet:

El contingut de la revista dóna compte de les diferents activitats que han dut a terme des d´Amadem. Amb els anys ha millorat la qualitat dels articles que els usuaris escriuen cada trimestre. En aquest número podem trobar: recull de premsa sobre notícies al voltant de Salut Mental. La creativitat és la secció amb més importància al si de la edició. Poesia, experiències personals, ficció, opinions personals… formen part d’aquest apartat que adquireix major rellevància per l’esforç realitzat pels usuaris d´Amadem, en els que parlen, en alguns casos d’experiències personals.

La revista es pot llegit per tothom que estiga interessat a la Biblioteca Municipal o fent-se soci d´Amadem, per una quota de 36 euros anuals.
457 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!