La regidoria d’Urbanisme torna a habilitar una oficina única d’informació cadastral

Davant el segon període de revisió cadastral destinat a aquelles persones que hagen estat notificades per carta certificada. L’oficina, ubicada a la planta baixa de la Cambra Agrària, estarà oberta des de hui dilluns fins a divendres, 9 de novembre. De dilluns a dijous en horari de 9 a 14h., i de 16 a 18h. Divendres només estarà oberta de 9 a 14h.
La regidoria d’Urbanisme ha informat este matí que, davant el segon període de revisió cadastral, ha tornat a habilitar una oficina única d’informació cadastral, des de hui mateix, dia 5 al 9 de novembre amb l’objectiu d’atendre i resoldre dubtes i reclamacions derivats de la consulta dels nous valors.

Este segon període de revisió cadastral ve derivat del repartiment de cartes certificades a totes aquelles persones que no s’havien descarregat, telemàticament, els nous valors cadastrals. Una remesa d’unes 3.000 notificacions.

L’oficina d’informació cadastral s’ubica a la planta baixa de la Cambra Agrària, al carrer Sant Eloi.

L’horari d’atenció al públic és del dilluns 5 al dijous 8 de novembre de 9 a 14h i de 16 a 18h. Divendres, 9 de novembre, s’atendrà només pel matí de 9 a 14h.

Des de la regidoria d’Urbanisme es fa notar que, al ser l’últim període de revisió cadastral, a partir del 10 de novembre les persones que vullguen realitzar alguna consulta al respecte dels nous valors cadastrals s’hauran de dirigir a l’oficina tècnica de l’Ajuntament de Pego en horari d’11 a 13.30h.
431 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!